Wie wat waar

Wie zijn wij?

Joke Venhuizen met een passie voor fietsen en wandelen en ervaren als gids van reizen. En Marcel van der Borgt; geboren en getogen in Zuid-Beveland. Lang docent geografie en geschiedenis en nu actief als landschapsgids. Lees meer in dit artikel .

Jikkemikke verzorgt begeleide tochten te voet en op de fiets. We werken hierbij samen met plaatselijke ondernemers, reisbureau en ‘de Keuken van Denise’.

Ga met ons eropuit in het Zeeuwse landschap!

Wie heeft er zin in een mooie wandeling over de bloemendijken van Zuid-Beveland? Wie vindt het leuk om meer te weten over het ontstaan van polders en is benieuwd naar al het moois wat onze omgeving te bieden heeft? En wie wil met een groep mensen op pad gaan en tijdens die wandeling genieten van lekkere Zeeuwse hapjes? Genieten of liever ‘smullen’ van het landschap kun je op verschillende manieren. Onze tochten bieden voor elk wat wils. Deel onze passie voor het Zeeuwse landschap en ga met ons mee.

Ga mee (wandelend of fietsend) naar de mooiste plekjes op Zuid-Beveland. Alles onder leiding van een gids. Zie voor voorbeelden de arrangementen op deze website.

Heb je belangstelling neem dan contact op met ons en samen maken we dan een
plan voor een tocht op maat. Een tocht op een voor jou/ jullie geschikte datum, tijd en plaats. Aantal deelnemers minimaal 15 en maximaal 30.

Bij kortere tochten is er bij vertrek of aankomst een heerlijke kop koffie / thee met een bolus. Bij langere tochten kun je bijvoorbeeld kiezen om zelf een lunch mee te nemen of deze door ons te laten verzorgen. Altijd is er ter plekke thee / koffie en een bolus. 

Ook verzorgen we met cateraar ‘de Keuken van Denise’ culinaire wandelingen. Tijdens diverse stops onderweg worden er heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door ‘De Keuken van Denise’. Voor meer informatie over data en boeken zie dekeukenvandenise.nl.

Honden kunnen niet mee. Bij slecht weer gaat de tocht niet door. Dit wordt tijdig gemeld.